Find opskriften som video her!

  • 1 lammeculotte
  • 1 halv til en hel chili
  • 1 pillet skalotteløg (eller andet løg)
  • Revet ingefær
  • 1 kg frisk spinat
  • Olivenolie
  • Skal af 1 citron
  • 1 bakke cherry tomater
  • 2-3 fed hvidløg

Snit krydser i fedtmarmoreringen på lammeculotten. Riv ingefær og hak chili fint og vend med lammeculotten. Lad det ligge og marinere i ca. 10 min.

Tag stænglerne af spinaten og skyl den godt i rigeligt vand. Tag salaten op ad vandet så snavsen ligger i bunden og kom det over i en sigte. Skyl og del cherrytomaterne.

Hak løget. Vi bruger skalotteløg, fordi det er lidt mildere i smagen, men du kan også sagtens bruge zittauerløg.

Hak hvidløg i fine flager. Vi brugte frisk hvidløg, da det var i sæson, men tørrede hvidløg som vi kender dem fra supermarkedet går også fint.

Sæt en pande over. Steg culotten på panden i lidt olivenolie i ca. 2 min. på hver side. Kom culotten i et fad og varm det yderligere i en varm ovn ved 180 C i ca. 15 min.

På samme pande steges salaten med hvidløg, løg spinat og cherrytomater.

Tag lammet ud af ovnen lad det trække i ca 10 min. Skær det i tynde skiver og anret ovenpå den lune spinat-tomat salat. Riv citron henover og drys med en smule salt.

Kokketip: Retten kan også serveres som hovedret, med kogte ris og karry til.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev