s'et i ESG

S - Sociale Forhold

Familiedrevet fællesskab

Hos Simply Cooking har vi altid sat mennesker først – både i og uden for køkkenet. Som familiedrevet virksomhed med omkring 100 medarbejdere og mere end 20 kantiner er det en del af vores identitet at tage socialt ansvar. Vi tror på, at alle fortjener en chance, og at det skaber værdi, når mennesker får mulighed for at bidrage med det, de kan.

Vi ser vores medarbejdere som en del af det fællesskab, der driver virksomheden fremad. Hos os handler ansvarlighed ikke om tal på et ark, men om de mennesker, der hver dag får vores køkkener og kontorer til at fungere.

pLADS TIL MENNESKER

Vi samarbejder med institutioner, jobcentre og uddannelsessteder for at give borgere på kanten af arbejdsmarkedet mulighed for at blive en del af vores fællesskab. Mange starter som køkkenhjælpere, opvaskere eller praktikanter – og flere har siden uddannet sig til kokke eller fået fast arbejde hos os. Det betyder meget for os at se mennesker vokse, når de bliver mødt med tillid, tydelighed og respekt.

Den samme tanke gælder på vores hovedkontor, hvor vi løbende har praktikanter, studerende og volontører. Her handler det om læring, udvikling og ansvar – og om at skabe et miljø, hvor man tør prøve nyt og føler sig set som menneske.

Ansvar i hele værdikæden

Vores sociale ansvarlighed stopper ikke ved vores egne ansatte. Vi vælger også samarbejdspartnere, der deler vores værdier. Et godt eksempel er vores samarbejde med WePly. WePly ansætter medarbejdere med handicap og arbejder for at skabe 500 arbejdspladser inden 2030. Vi støtter deres mission, fordi vi tror på, at man kan gøre en forskel – også gennem sine valg af leverandører.

Cases

Borgere på kanten: Johnny

Volontør: Laura

Praktikant: Anne

Borgere på kanten: Peter

CSR

Vores arbejde med borgere på kanten af arbejdsmarkedet, har bl.a. resulteret i at vi i 2022 vandt Cabi’s CSR pris. En pris der hædrer virksomheder for at gøre en ekstraordinær indsats indenfor CSR. 

e - Miljø & klima

Om hvordan vi arbejder med at sænke vores CO2 niveau – bl.a. ved at have fokus på madspild, sæsonbaserede råvarer og menuplanlægning. 

g - virksomhedsadfærd

Om vores måde at drive virksomhed på, og hvordan vi arbejder med vækst og udvikling.

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev