eksempler på menuer
Frokostordning
Menu 1
den varme ret
Braiseret nakkekam med grønt og rødløg og hertil kartoffelkompot med rosmarin
Vegetaren
Braiseret selleri med grønt og rødløg og hertil kartoffelkompot med rosmarin
Salater
Broccolisalat med bacon og ristede kerner
Frissé salat med gedeost og æbler
Pålægsfad
Tunmousse med oliven og urter
Pastrami med grillede artiskokker
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Chokolade mousse
Menu 2 - (Vegetardag)
Vegetar
Dahl med myntedressing og urtesalat
salater
Limabønner med grillet peberfrugt og bitre salater
Mormorsalat med ristede kerner og ærter
Pålægsfad
Rørt pate med syltede agurker og karse
Kartoffelmadder med kapers, mayo og parmesanflager
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Gulerodskage
Menu 3
den varme ret
Fiskefrikadeller på hjemmebagt rugbrød med frisk salat, sauce tatar, citron og dild
Vegetar
Veggiedeller på hjemmebagt rugbrød med frisk salat, sauce tartar, citron og dild
salater
Sprød salat med agurk, majs og dansk feta
Perlebyg-salat med selleri, æbler og dild
Pålægsfad
Kogte æg med urtemayo og ærteskud
Grov skinkesalat med radisser og karse
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Panna Cotta med karamel
Menu 4
den varme ret
Skindstegt kulmule med hvide asparges, frisk krydderurtesalat og sauce tartar
Vegetar
Stegt selleri med hvide asparges, frisk krydderurtesalat og sauce tartar
Salater
Sayokål med appelsin og sort sesam
Pastasalat med spidskål, majs, karry og persille
Pålægsfad
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Chokolade cookies
Menu 5
Den varme ret
Frittata med chorizo, kartofler, svampe og tomater med grøn trøffel creme og urtesalat
Vegetar
Frittata med broccoli, kartofler, svampe og tomater med grøn trøffel creme og urtesalat
Salater
Romainesalat med fennikel, radisser og hindbærsmuld
Rød spidskål med bagte rødbeder og marinerede solbær
Pålægsfad
Chorizo pølse med olivenpesto
Røget nakkefilet med tomatcreme
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Hjemmebagt banankage
Menu 6 - (Vegetardag)
Vegetar
Braiseret pastinak, knoldselleri-pure, sauté med karamelliserede jordskokker og sprøde kikærter
salater
Sort quinoa med pastinakker, grønkål og rødløg
Mormorsalat med ristede kerner og ærter
Pålægsfad
Krabbesalat
Kinakål med forårsløg, grønne bønner og basilikum
Brød (fra eget bageri)
Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør
Dessert (hver torsdag)
Gulerodskage